Inschrijving SantaRun 2021 in volle gang!

Ren vrijdag 17 december mee voor het goede doel.

De inschrijving voor de SantaRun Haarlem is in volle gang! Dit ludieke hardloop evenement vindt plaats op 17 december in de prachtig versierde Haarlemse binnenstad. Verklede santa’s, rendieren en kerstengelen lopen, rennen, huppelen 3 kilometer of 6 kilometer door de verlichte binnenstad. Het belooft dit jaar weer een fantastisch feest te worden! Heb je ook zo’n zin? Doe mee en schrijf je in!

De allerkleinste Santa’s starten om 18 uur op de Grote Markt met de sponsorloop ‘De ElfsRun’. Kinderen onder de 12 jaar kunnen zich inschrijven voor deze loop via de website. Vraag aan opa’s, oma’s, buren om je te sponsoren voor het goede doel. Kom verkleed en ren één of meerdere rondjes van 750 meter rondom de Bavo.

Om 18:45 uur staat het plein vol voor de warming up van de grote Santa’s, voor wie om 19:45 uur het startschot klinkt. Loop 3 of 6 kilometer door de prachtig versierde binnenstad. Na je run wordt bij café Studio nog even doorgefeest. Dit jaar heb je ook de mogelijkheid om een snack te halen bij één van de foodtrucks die op de Grote Markt staan.

Schrijf je via de website in om deel te nemen, dit kan als team of individueel. Ben je onder de 18 jaar, bestel dan je ‘Young Santa’ ticket voor 7,50 euro. Een standaard ticket kost 17,50 euro. Of bestel je ‘SantaRunner’ ticket voor 30 euro en je krijgt er een pak én consumptiemunt bij. SantaRun Haarlem is een funrun, maar je rent óók voor het goede doel! Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar Stichting Anne-Bo. Stichting Anne-Bo (www.stichtinganne-bo.nl) streeft naar kansengelijkheid voor meiden die dromen hebben maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben, om deze dromen te verwezenlijken en hun doel te bereiken.

SantaRun Haarlem is de leukste kerstborrel van Haarlem, waarvoor je je nu via de website kan inschrijven; www.santarunhaarlem.nl! Wees er snel bij, want dit feest wil je niet missen!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!