SantaRun Haarlem 17 december 2021

Beste SantaRunners en oud-SantaRunners,

Vrijdag 17 december 2021 staat de 7e editie van SantaRun Haarlem gepland. De kaartverkoop is in volle gang en we hebben ontzettend veel sponsoren die SantaRun Haarlem mede mogelijk maken.

Na de afgelopen persconferentie leven we met elkaar in onzekerheid of ons fantastische evenement door kan gaan. De organisatie van SantaRun staat in nauw contact met de gemeente Haarlem. Op het moment is het afwachten wat er na 3 december gaat gebeuren. Onze reeds ingeschreven lopers en geïnteresseerde lopers houden we op de hoogte.

Vooralsnog kan je je inschrijven op onze website. We blijven hoop houden dat we 17 december een fantastische funrun kunnen organiseren in de prachtig verlichtte Haarlemse binnenstad. De opbrengst van SantaRun 2021 gaat naar ‘Stichting Anne-Bo’. Dit goede doel ligt ons nauw aan het hart.

‘Stichting Anne-Bo’ streeft naar kansengelijkheid voor meiden die dromen hebben maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben, om deze dromen te verwezenlijken en hun doel te bereiken.

De organisatie doet er alles aan om een veilige SantaRun te kunnen organiseren. We hopen dat de Grote Markt op 17 december volledig roodgekleurd is!