Santarun 2021

Santa’s on the Run in de Haarlemse binnenstad

17 december 2021 vindt de zevende editie van SantaRun Haarlem plaats, georganiseerd door Rotary Haarlem KennemerLaat. Deze fun run is zeker één van de mooiste winteractiviteiten van Haarlem en trekt ruim 2.000 deelnemers. De volledige opbrengst gaat dit jaar naar stichting Anne-Bo (www.stichtinganne-bo.nl).

De ruim 2.000 verklede deelnemers rennen, lopen, huppelen of dansen het 3 of 6 kilometer lange parcours door de feestelijk verlichte binnenstad. De SantaRun Haarlem is uitgegroeid tot één van de grootste van Nederland. Het doel is om een feestelijke avond te hebben, niet per sé om de beste tijd halen. Deelnemers, vrienden, sponsoren en partners van de SantaRun Haarlem halen geld op voor het goede doel, met als thema ‘kinderen’. Dit jaar gaat de volledige opbrengst naar Stichting Anne-Bo. Deze stichting streeft naar kansengelijkheid voor meisjes die dromen hebben, maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben om deze dromen te verwezenlijken en hun doel te bereiken.

Deze SantaRun editie kunnen ook weer de allerkleinsten meerennen in de ELFS RUN! De kids rennen één of meerdere rondjes om de kerk. De kinderen kunnen zich laten sponsoren door familieleden, buren, vrienden, juffen en meesters. Door hieraan mee te doen ondersteunen ook zij het goede doel.

Wil je met je bedrijf meedoen? Er zijn vele mogelijkheden om te sponsoren en het evenement te ondersteunen. Word je sponsor of partner van de SantaRun, dan ontvang je startbewijzen, Santapakken, consumptiebonnen en natuurlijk de nodige aandacht in aanloop naar en op het evenement.

Maak je dus op voor een groots winterfeest op de Grote Markt op 17 december! Om 18:00 uur start de DJ. De ELFS RUN begint om 18:30u, aansluitend is de warming up voor alle Santa’s, rendieren en kerstengelen waarna om 19:30u het startschot volgt. Bij terugkomst staat je een feestelijke afterparty te wachten. Ook dit jaar heb je de mogelijkheid om een snack te halen bij de foodtruck op de Grote Markt!

Meer info over het programma, de inschrijving, de ELFS RUN, de goede doelen of de mogelijkheden voor bedrijven, vind je op onze website www.santarunhaarlem.nl. Je kunt de SantaRun Haarlem ook volgen op Facebook en Instagram.